Robotmaaier - O. de Leeuw Groentechniek B.V.

Bij ons kunt u ook terecht voor de robot maaimachines van het merk Wiper. Het maaien van het gras wordt met deze nieuwe uitvinding een fluitje van een cent, de robot werkt namelijk volautomatisch.
Uw gazon houdt u zonder moeite kort, extra mooi en gezond met de robot maaier.

De robot maaier is niet alleen veilig en milieuvriendelijk, maar gaat ook geruisloos te werk. Wij hebben in ons assortiment o.a. de Runner XK, het topmodel uit de Runner serie van Wiper. Hij is innovatief in design en in uitvoering. De Runner XK is volautomatisch, heeft een regensensor, en gepatenteerde zelfregelende software. De maaier registreert zelf het gemaaide percentage gazon en optimaliseert de benodigde maaitijd. Verder is de robot maaier voorzien van hellingbeveiliging, een alarminstallatie en radiografische afstandsbediening.

O. de Leeuw Groentechniek is importeur van verschillende bos -, tuin - en parkmachines en heeft een compleet programma nieuwe Wiper robots in voorraad!
Door onze jarenlange ervaring en doordat wij alleen aan de erkende vakhandel leveren kunt u rekenen op een optimaal advies, vakbekwaam onderhoud en een correcte garantieafhandeling.

Voor meer informatie staat ons vakbekwame personeel tot uw dienst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een prijsindicatie. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via telefoonnummer 038-4446160.